Σπουδαίας σημασίας νίκη επί της Αργεντινής πέτυχε η Κροατία για την δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η «Χρβάτσκα» επέβαλε το ρυθμό της στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Nizhny Novgorod Stadium», επικρατώντας με 0-3 των αντιπάλων της και εξασφαλίζοντας από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Κορυφαίος των νικητών, ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε ένα ακόμη ματς αυτός που έκανε τη διαφορά στη μεσαία γραμμή και με το υπέροχο γκολ που πέτυχε στο 80΄, ουσιαστικά, «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του.
Νωρίτερα, στο 53ο λεπτό ο Ρέμπιτς κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του τερματοφύλακα Καμπαγέρο και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο Ράκιτιτς στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις:

Αργεντινή: Καμπαγέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Σάλβιο, Μασεράνο, Έντσο Πέρες, Ακούνια, Μέσα, Μέσι και Αγουέρο.

Κροατία: Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς και Μάντζουκιτς.

Διαιτητής ήταν ο Ραβζάν Ιρμάτοφ από το Ουζμπεκιστάν.