Μέλι έσταζε το στόμα του Φερνάντο Σάντος για τον Ρονάλντο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στο Μαρόκο για την 2η αγωνιστική του Μουντιάλ της Ρωσίας. «Ο Ρονάλντο είναι σαν ένα καλό κρασί Πορτ. Ξέρει πως να τελειοποιήσει τις ικανοτητές του και την ηλικία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνεχώς εξελίσσεται, ωριμάζει ποδοσφαιρικά κι αυτό έχει αντίκτυπο σε όλη την ομάδα. Γνωρίζει τον εαυτό του και γνωρίζει τι μπορεί να κάνει. Αυτό που κάνει τώρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έκανε πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια αλλά και καμία με αυτό που θα κάνει σε λίγα χρόνια από σήμερα. Εκτός των άλλων έχει έναν σπουδαίο προπονητή», είπε χαμογελώντας ο Σάντος μιλώντας για τον πρώτο σκόρερ της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σχετικά με τη συνέχεια είπε ότι «πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, όμως πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Πήγαμε καλά στην άμυνα, όμως χρειάζονται περισσότερα πράγματα. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα για να έχουμε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας».

Από την πλευρά του ο Ερβέ Ρενάρ είπε ότι «το Μαρόκο προκρίθηκε σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια και έδειξε πως ξέρει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στο γήπεδο νοιώσαμε σαν να παίζαμε στην Καζαμπλάνκα κάτι που μας βοήθησε πολύ καθ` όλη τη διάρκεια του αγώνα για να είμαστε επιθετικοί και να δημιουργούμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες».