Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί οριστικά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απέσυρε την πρόταση που είχε κάνει στον Ισπανό τεχνικό, η οποία έφτανε τις 700.000 χιλιάδες ευρώ ετησίως, απολαβές ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με πέρυσι δηλαδή.

Ο Χιμένεθ από την πλευρά του αξίωνε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Σημειώνεται, πως το τελευταίο διάστημα, ο έμπειρος τεχνικός διεμήνυε μέσω συνεντεύξεων, στην πατρίδα του κυρίως, πως η παραμονή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ δεν είναι δεδομένη, ενώ δήλωσε πολλές φορές πως επιθυμεί να εργαστεί στη Σεβίλλη αν αυτή τον καλέσει.

Το ποτήρι φαίνεται πως… ξεχείλισε για τον «ισχυρό άνδρα» της ΑΕΚ λοιπόν, ο οποίος απέσυρε την πρόταση συνεργασίας που είχε κάνει στον Χιμένεθ και πλέον η «Ένωση» αναζητά τον διάδοχό του στον πάγκο της.

Συμφωνία με Λας Πάλμας

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός συμφώνησε με την Λας Πάλμας, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Χιμένεθ τη Δευτέρα (28/5).

Το συμβόλαιο με την ομάδα των Κανάριων Νήσων θα είναι διετούς διάρκειας και πρώτος στόχος είναι η επιστροφή στην Primera Division.