Ηταν μάγος της μπάλας. Θα μπορούσε να έχει γίνει ο κορυφαίος όλων, όμως, αδίκησε τον εαυτό του και το ταλέντο του.
Εκτός από τα μαγικά στο γήπεδο έκανε και…. μαγικά στα κέντρα διασκέδασης και γι΄αυτό είχε γίνει πρωτοσέλιδο πολλές φορές.

Τώρα ο Ροναλντίνιο προχωρά σε μια ακόμη κίνηση που έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, Ετοιμάζεται σε τρεις μήνεςνα παντρευτεί δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία οι δύο νύφες του βραζιλιάνου σούπερ σταρ, η Πρισίλα Κοέλιο και η Μπεατρίς Σούζα, ζουν μαζί του από τον Δεκέμβριο στην πολυτελή έπαυλή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Πρισίλα είναι η επί χρόνια αγαπημένη του ενώ η σχέση με την Μπεατρίς ξεκίνησε το 2016.

Οι δύο γυναίκες λαμβάνουν ένα μηνιαίο «επίδομα» της τάξης των 1.700 ευρώ για να το ξοδεύουν όπως θέλουν.

Ο Ροναλντίνιο φέρεται, επίσης, να τους δίνει τα ίδια δώρα προκειμένου να διασφαλίζει την πολυπόθητη ισορροπία, με τελευταίο ένα άρωμα που τους αγόρασε κατά τη διάρκεια ταξιδιού που έκαναν οι τρεις τους στο εξωτερικό.

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος που υπογράφει το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η πρόταση γάμου έγινε τον Ιανουάριο και ότι ο Ροναλντίνιο έδωσε δύο δαχτυλίδια αρραβώνων.

Η γαμήλια τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο προάστιο του Ρίο στο οποίο ζει από το 2015 ο πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Στο γάμο, όμως, δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» η αδελφή του Ροναλντίνιο, Ντέζι, η οποία διαφωνεί με τον προσεχώς δίγαμο αδερφό της.

Οι δύο νύφες κατάγονται από το Μπέλο Οριζόντε, την πόλη της ομάδας Ατλέτικο Μινέιρο, με τη φανέλα της οποίας ο Ροναλντίνιο κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2012.