Στη Νέα Ιωνία παραμένει για πέμπτη διαδοχική χρονιά το τρόπαιο του πρωταθλητή στην Α1 χάντμπολ των Γυναικών. Η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου επιβλήθηκε στην έδρα της 22-14 του ΠΑΟΚ, έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών και διατήρησε τα «σκήπτρα», ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τη σεζόν κάνοντας το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της (δεύτερο συνεχόμενο).

Σε αντίθεση με τα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς, που κρίθηκαν με διαφορά ενός γκολ, το τέταρτο εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τις ψυχολογικές δυνάμεις να κυνηγήσει την ανατροπή μετά από δύο συνεχόμενες ήττες κι έτσι η Νέα Ιωνία, με την Μάγδα Κεπεσίδου να «κατεβάζει ρόλα», ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα. Μετά το 4-4 του 14ου λεπτού, η αθηναϊκή ομάδα βρήκε λύσεις στην επίθεση, ξέφυγε 9-4 και δεν ξανακοίταξε πίσω. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 10-5 και στα μέσα του β΄ μέρους η διαφορά έφτασε στα οκτώ γκολ (18-10), μετατρέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική -και πανηγυρική για τις γηπεδούχους- διαδικασία.
Χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα είναι το γεγονός ότι η Μαρία Χατζηπαρασίδου πέτυχε περισσότερα από τα μισά τέρματα του ΠΑΟΚ (8 από τα 14), πέντε εκ των οποίων με πέναλτι!

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Κερλίδη, Φράγκου, Μίλατσιτς 1, Παπανικολάου, Πάπα 4, Ζυγούρα 1, Μακρή, Ντανίλοβιτς 8, Βαφειάδου, Διακογιάννη, Κοντοστέργιου 1, Σαραντάκου, Μάγκου, Χρονοπούλου 3, Στουγιαννίδου 4

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 1, Νούλα 1, Παναγιωτίδου, Γκάτσιου 1, Γκρίτζαλη, Ρόσκα, Μούρνου, Τζούριτσιτς, Σαμολαδά, Νίκολιτς 2, Στοϊκόφσκα 1, Στρατάκη, Μαρία Χατζηπαρασίδου 8, Μάστακα