Διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Νεϊμάρ στην Βραζιλία αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα As, αναφέροντας ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ζητάει για την παραχώρησή του 260 εκατ ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Μαρτίου εκπρόσωπος της Ρεάλ Μαδρίτης συναντήθηκε με τον Νεϊμάρ στην πολυτελή του οικία στο Μανγκατατίμπα, το οποίο απέχει μία ώρα οδικώς από το κέντρο του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Παρών ήταν και ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος μετέφερε τον απεσταλμένο της «βασίλισσας» στο σημείο συνάντησης, ενώ μια «σέλφι» του ίδιου με τον Βραζιλιάνο σταρ της Παρί Σ.Ζ. έγινε η αιτία για να αποκαλυφθεί η ιστορία.

Σημειώνεται, πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ, στο παρελθόν, έχει προσπαθήσει άλλες δύο φορές να φέρει στη «βασίλισσα» τον Νεϊμάρ και ελπίζει ότι η τρίτη θα είναι η τυχερή, με την τιμή του ωστόσο να είναι «τσουχτερή» και να «αγγίζει» τα 260 εκατ. ευρώ.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι, όπου περνάει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Ο σύλλογος και ο παίκτης έχουν ήδη καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει πρόθεση ή πιθανότητα να παίξει και πάλι αυτή τη σεζόν με την Παρί Σ.Ζ. και όλη η προσπάθεια γίνεται προκειμένου να είναι έτοιμος στο Μουντιάλ της Ρωσίας.