Πίστη στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού και αισιοδοξία για επιστροφή της σειράς των πλέι οφ της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του, ενόψει του Game 4, την Παρασκευή, επί ισπανικού εδάφους.

«Είναι προφανές πως πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, θα νικήσουμε και θα γυρίσουμε στην Αθήνα», είπε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε: «Νιώθω την ομάδα μου, ξέρω την ομάδα μου. Στο προηγούμενο παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη. Βρήκαμε τρόπους να σκοράρουμε, ήμασταν καλά σε τακτικό επίπεδο. Πιστεύω στις ικανότητές μας».

Σχετικά με την αντίδρασή του σε μία από τις διαιτητικές αποφάσεις στο Game 3, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Δεν θέλω να μιλάω γι΄ αυτά τα ζητήματα. Αν μιλήσω για κάτι τέτοιο, θα είναι στο τέλος της διοργάνωσης και όχι τώρα. Η φιλοσοφία μου είναι να μην παραπονιέμαι για τίποτα. Θα ακολουθήσω αυτή την τακτική και αν μιλήσω για κάτι, θα είναι στο τέλος της σεζόν. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δουλεύουν πολύ καλά τακτικά. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε την άμυνά μας. Έχουν εκπληκτική ποιότητα, είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω σε εμάς. Θα παλέψουμε και θα βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε».

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Ντένμον, πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές. Να μην κάνουμε τακτικά λάθη ως ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι για αύριο. Βγήκαμε στο παρκέ, εκτελέσαμε κάποια πράγματα σωστά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Εδώ είμαστε, για να είμαστε έτοιμοι αύριο. Δεν θεωρώ πως χάσαμε κάποια ευκαιρία. Παλέψαμε, είναι η ώρα των πλέι οφ. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά δεν θα την χαρακτηρίσω χαμένη ευκαιρία. Σε μια σειρά το θέμα είναι να κάνεις τρεις νίκες, όχι δύο».