Το Σαββατοκύριακο των διοικητικών εξελίξεων επηρέασε θετικά τον Παναθηναϊκό, που έφυγε νικητής από τη Νέα Σμύρνη με 3-0 επί του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Μπορεί οι «πράσινοι» να απειλούν με νέα αποχή από τις προπονήσεις εάν δεν πληρωθούν μέχρι την Τρίτη (24/04), μπορεί να μη γνωρίζουν τι τους… ξημερώνει, έστω κι αν ο Γιάννης Αλαφούζος αποδέχτηκε την πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από την Pan Asia, στο γήπεδο, όμως, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αποδεικνύει ότι αφήνει πίσω της τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όπως έγινε και την περασμένη εβδομάδα με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έτσι και σήμερα στη Νέα Σμύρνη οι παίκτες του «τριφυλλιού» τα έδωσαν όλα και «αποζημιώθηκαν» με ένα ακόμη «τρίποντο», που όμως σε βαθμολογικό επίπεδο δε σημαίνει πολλά πράγματα, μετά την αφαίρεση των βαθμών που τους επιβλήθηκε για την υπόθεση Βέμερ (υπό άλλες συνθήκες θα τους κρατούσε γερά στο παιχνίδι της 5ης θέσης).

Ο Λουτσιάνο Νέβες με απευθείας φάουλ στο 35΄ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Λουντ «κεραυνοβόλησε» τον Κότνικ κι έβαλε τις βάσεις για την μόλις δεύτερη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 87΄ ο Μολίνς.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Σπιριντόνοβιτς, Μπανανά, Ντουρμισάι – Δώνης, Μουνιέ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ (46΄ Μπαντής), Σπιριντόνοβιτς (59΄ Γεσίλ), Βλάχος (70΄ Παπαγεωργίου), Μασούρας, Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κόρμπος, Ντουρμισάι, Σαββίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης (72΄ Μολίνς), Μουνιέ (86΄ Στάικος), Λουντ, Λουτσιάνο (84΄ Χατζηγιοβάνης), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κολοβέτσιος