Πριν από λιγες ώρες, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μιλώντας στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel Live!) επανέλαβε αυτή τη φορά on air ότι θα δώσει το «παρών» στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή αν θα πάει με κανονικά ή με ποδοσφαιρικά παπούτσια ο ίδιος έδωσε μιά αόριστη απάντηση χωρίς να ξεκαθαρίζει κάτι.

«Ναι θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν πω περισσότερα, τότε θα με κρεμάσουν, οπότε θα πρέπει να είμαι προσεκτικός για όσα λέω. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς εμένα, δεν θα ήταν Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε χαρακτηριστικά ο Ιμπραΐμοβιτς.

Υπενθυμίζεται, πως ο Σουηδός σταρ, με πρόσφατη ανάρτησή του στο «Twitter», ενημέρωσε τους «ακολούθους» του πως οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι «πάρα πολλές».

Ο Ιμπραΐμοβιτς μετράει 62 τέρματα σε 116 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της. Αφηπυρέτησε απο την εθνική ομάδα μετά το Euro του 2016 αλλά σε νέες του δηλώσεις αναφέρει ότι είναι στην διάθεση του προπονητή του αν αυτός το αποφασίσει.