Την Δευτέρα 16 Απριλίου διέρρευσε ότι έντονο ενδιαφέρον για την ελληνική ομάδα έχει δείξει και το κονσόρτσιουμ «Pan Asia» που έχει έδρα την Ελβετία. Με το επιχειρηματικό fund συνεργάζεται ο άνθρωπος που έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στις αγοραπωλησίες μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, Πάιρο Πιεμπονγκσάντ.

Το ασιατικό κονσόρτσιουμ «Pan Asia» εκπροσωπεί ο Ταϊλανδός μεγιστάνας, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει τελεσίγραφο έως τις 15 Μαΐου στον ιδιοκτήτη των «πρασίνων», Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου ο τελευταίος να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού.

Η πρόταση αυτή φέρεται να κατατέθηκε στον Έλληνα επιχειρηματία στις 28 Μαρτίου και σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν περιλαμβάνει τα ακόλουθα σημεία:

1ον: Το ποσό των 13 εκ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο προσωπικά για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ.

2ον: Το ποσό των 7.5 εκ. ευρώ για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί.

3ον: Το κονσόρτιουμ «χαρίζει» το ποσό των 7 εκ. ευρώ που είναι δεσμευμένα από τη τηλεοπτικό συμβόλαιο λόγω ενός δανείου που «ανακυκλώνεται» από τα χρήματα που έμπαιναν στην ΠΑΕ μέσω της NOVA.

4ον: Άμεση επένδυση 20 εκ. ευρώ για τις ανάγκες της ΠΑΕ.

Από τους «πράσινους» δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, ωστόσο, οι επαφές έχουν γίνει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συμφωνία, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος δεν συμφωνεί με το ποσό που του προσφέρει ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη στάση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και γι΄ αυτό επανήλθαν σήμερα με νέα επιστολή στην οποία δίνουν τελεσίγραφο έως τις 15 Μαϊου.