Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει όπως φαίνεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Ουκρανό στόπερ να έχει δώσει επί της ουσίας τα χέρια με την Ένωση για νέο συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα χρήματα που θα λαμβάνει ετησίως ο Τσιγκρίνσκι και το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του ατζέντη του στην Αθήνα, για να ολοκληρωθεί το deal.Αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, με τον Ουκρανό αμυντικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και να συνεχίζει στην Ένωση για τα επόμενα δύο χρόνια. Ενώ στη συμφωνία φαίνεται πως υπάρχει και όρος για την περαιτέρω αξιοποίησή του στην Ένωση, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον έμπειρο στόπερ, όπως για παράδειγμα της Σίβασπορ, ο Τσιγκρίνσκι φαίνεται πως επιλέγει την παραμονή του στην ΑΕΚ και τη χώρα μας, συνεχίζοντας εδώ την καριέρα του.
Μόλις ολοκληρωθεί το παραπάνω ζήτημα, η Ένωση αναμένεται να φέρει στην πρώτη γραμμή και τις άλλες περιπτώσεις παικτών από το υπάρχον ρόστερ για τους οποίους υπάρχει εκκρεμότητα όσον αφορά στο συμβόλαιό τους, με βασικότερη εκείνη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.