Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία είχε ζητήσει μετά το φιλικό με τον Πανιώνιο να γίνει κι ένα φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου ώστε να διατηρήσουν οι παίκτες έναν αγωνιστικό ρυθμό. Αυτό έγινε σήμερα το πρωί στου Ρέντη με την πρώτη ομάδα να παίζει διπλό με την ομάδα Νέων.

Για την ακρίβεια ο Γκαρθία αποφάσισε να χωρίσει τους παίκτες σε δύο ομάδες καθώς έλειπαν και οι διεθνείς. Έτσι ο Ισπανός έκανε μια «μίξη» για να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στο διπλό.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2 με τους Τζούρτζεβιτς και Σεμπά να σκοράρουν για τους πορτοκαλί και τους Ρομαό, Βάρκα να πετυχαίνουν τα γκολ των μπλε. Όπως προαναφέραμε από το προπονητικό κέντρο των πειραιωτών λείπουν πολλοί παίκτες λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες αλλά ο Γκαρθία ήθελε να κάνουν ένα δυνατό δίτερμα οι παίκτες του αντί για προπόνηση.

Μάλιστα, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο προπονητής του Ολυμπιακού, έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ένταση που έβγαλαν οι παίκτες στην διάρκεια του διπλού. Οι ερυθρόλευκοι είχαν διάθεση κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουν για την συνέχεια, όπως χαρακτηριστικά τους είπε ο Γκαρθία.

Στην πρώτη ομάδα, εκείνη των «πορτοκαλί» έπαιξαν οι Χουτεσιώτης (Σκαφίδας), Τσιμπούκας, Ένγκελς, Πανάγου, Κουγιός, Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα, Μάριν, Σεμπά και Τζούρτζεβιτς. Στους «μπλε» έπαιξαν οι Προτό (Ίβουσιτς), Μποτία, Σισέ, Σίλβα, Κούτρης, Ρομαό, Πέγιος, Βάρκας, Πάρντο, Βρουσάι, Χατζηϊωαννίδης (Λάμπρου). Έγιναν και αλλαγές, με τους Μάριν και Λάμπρου να αλλάζουν «στρατόπεδα», κατά τη διάρκεια του ματς.

Το ματς είχε διάρκεια εξήντα λεπτών (τρία εικοσάλεπτα) και ο Τζούρτζεβιτς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με σουτ, ενώ ο Σεμπά εμεταλλεύτηκε την πολύ καλή πάσα του Οτζίτζα και έκανε το 2-0 για την πορτοκαλί ομάδα. Ο Ρομαό μείωσε για τους μπλε με πέναλτι και ο Βάρκας ισοφάρισε με πολύ ωραίο γυριστό σουτ.

Όπως προαναφέραμε, ήταν ένα δίτερμα που επέτρεψε στους παίκτες του Ολυμπιακού να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινής προπόνησης και ο Γκαρθία έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του.