Συνάντηση με τη διοίκηση της Super League και ορισμένους εκπροσώπους των ΠΑΕ που αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος είχε το πρωί της Τρίτης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

«Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν συμβάλει σε τίποτα, υπάρχει νομοθεσία που θα πρέπει να τηρηθεί» σημείωσε εξερχόμενος της συνάντησης με τον Γ. Βασιλειάδη ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Στράτος.

«Η διακοπή δημιουργεί οπισθοδρόμηση από το στόχο, άλοθι για όσους θέλουν να κρυφτούν πίσω από αυτή…» πρόσθεσε ο κ. Στράτος.

«Εχουμε καταθέσει τις απόψεις μας, θα είμαστε παρόντες όταν μας ζητηθεί στο πλαίσιο που μας αναλογεί» κατέληξε.

Μέχρι πάντως να τελεσιδικήσουν όλες οι δικαστικές αποφάσεις το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν πολλές αντιδράσεις στις ΠΑΕ -πλην του ΠΑΟΚ – που θεωρούν πως πληρώνουν εκείνες άνευ λόγου την κατάσταση για την οποία δεν φέρουν ευθύνη.

Σειρά επαφών Β. Βασιλειάδη

Ύστερα από την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, ο κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τους Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Super League Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση αντίστοιχα, ενώ έχει σταλεί πρόσκληση για συνάντηση και σε μέλη της διοργανώτριας αρχής.

Συγκεκριμένα για αύριο Τετάρτη (14-3-18) και ώρα 5:00 μ.μ. έχουν κληθεί στο γραφείο του Υφυπουργού οι ΠΑΕ: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Π.Α.Σ. Γιάννινα, ενώ την ίδια ώρα (5:00 μ.μ.) την Πέμπτη (15-3-18) οι ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, Αθλητική Ένωση Λάρισας και Λεβαδειακός.
Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με εκπροσώπους των Διεθνών Συνομοσπονδιών.