Ο αθλητικός δικαστής της Super League κάλεσε την Πέμπτη (16:00) σε απολογία την ΠΑΕ ΠΑΟΚ,
για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ
Γιάννινα (20ή αγωνιστική).

Η κλήση για τον «Δικέφαλο» ήρθε σε συνέχεια της πειθαρχικής δίωξης που άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης.

Η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 22/02/2018 και ώρα 16:00) την παρακάτω ΠΑΕ.

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6706/16-2-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 22ης-2-2018, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 16:00».

Την Πέμπτη (22/2) εκδικάζεται η έφεση του Ολυμπιακού

Για την προσεχή Πέμπτη (22/2, 17:00) ορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής της ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι η πειραϊκή ομάδα κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή της Super League, βάσει της οποίας τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών (3) βαθμών, «λουκέτο» της έδρας για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 90.000 ευρώ, για τα επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ (1-2).

Ο Ολυμπιακός επιδιώκει να εκπέσει η ποινή της αφαίρεσης των βαθμών προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές του στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά και να μειωθεί η τιμωρία της έδρας του για να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό ενώπιον του κοινού του, καθώς έχει ήδη εκτίσει μία αγωνιστική, στο χθεσινό (19/2) αγώνα με τον Πανιώνιο.