Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν ένα μήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» με γκολ του Οφόε στο 48′ πήραν τους τρεις βαθμούς στο άδειο, λόγω τιμωρίας, Καραϊσκάκη. Τελευταία φορά που είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός ήταν στις 21 Ιανουαρίου, όταν επιβλήθηκε της Ξάνθης με 3-0.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο πολύ δυνατά και λίγο έλλειψε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6′. Ο Ταχτσίδης έβγαλε πολύ ωραία τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Κότνικ. Ο Ιρανός πήρε το ριμπάουντ, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στο 31′ ήταν η σειρά του Πανιωνίου να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο Χατζισαφί, όμως, στέρησε με τάκλιν στην πρώην ομάδα του ένα σίγουρο γκολ, στην προσπάθεια που επιχείρησε ο Λάμπρου. Αυτές οι δύο ευκαιρίες ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ίδιο δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία. Στο 48′ ο Ταχτσίδης έβγαλε σε θέση βολής τον Οφόε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, να κάνει το 1-0 και να πετύχει το δεύτερό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το μακρινό σουτ του Σαραμαντά, αλλά ο Προτό με εντυπωσιακή απόκρουση έσωσε την ομάδα του. Στο 55′ ο Ανσαριφάρντ βγήκε ξανά απέναντι από τον Κότνικ, αλλά ο Σλοβένος τερματοφύλακας τον νίκησε ξανά.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Κάρτες: Ανσαριφάντ – Ουάσινγκτον, Μπραχίμι, Σταυρόπουλος

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Μποτία, Ταχτσίδης, Οφόε (85′ Μάρτινς), Μάριν (65′ Ανδρούτσος), Μιραλάς, Ζιλέ, Ομάρ, Ανσαριφάρντ (74′ Τζούρτζεβιτς), Χατζισαφί, Νικολάου.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Βλάχος, Oυάσινγκτον, Πινιώτης (70′ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας (56′ Μακρύλλος), Μπραχίμι (56′ Σπιριντόνοβιτς), Νίλσεν.