Eπεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην διασταύρωση των οδών Τσακάλωφ και Πατριάρχου Ιωακείμ 15 – 20 άτομα που περνούσαν από το σημείο είχαν λεκτική αντιπαράθεση αρχικά και μετά συνεπλάκησαν με πέντε αλλοδαπούς που κάθονταν σε καφετέρια.
Κατά τα επεισόδια δεν προκλήθηκαν ζημιές ενώ όταν έφτασαν τα πρώτα περιπολικά οι «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου είχαν σπεύσει να εξαφανιστούν.
Πληροφορίες ωστόσο κάνουν λόγο για τουλάχιστον 18 προσαγωγές ενώ αναφέρουν πως ενεπλάκησαν οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου η οποία το βράδυ αντιμετωπίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο την ΑΕΚ. Επιπλέον δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί αλλά και ζημιές στο κατάστημα.
Μία σύλληψη από τις 18 προσαγωγές

Ελεύθεροι, ωστόσο, αφέθηκαν οι 17 από τους 18 προσαχθέντες, καθώς, όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, κρατήθηκε μόνο ένα άτομο, ελληνικής υπηκοότητας, επειδή πάνω του βρέθηκε μια σιδερογροθιά και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής των προσαχθέντων στο επεισόδιο και δεν αποκλείεται να πρόκειται για τρίτη ομάδα, που αναζητούσε ουκρανούς οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου για να τους επιτεθεί, αλλά αποφεύχθηκε κάτι τέτοιο, καθώς προηγήθηκε το άλλο επεισόδιο και επενέβη η Αστυνομία.

Όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, οι προσαχθέντες ήταν στην πλειψηφία τους έλληνες οπαδοί της ΑΕΚ, μαζί με δύο ιταλούς αντιφασίστες και κάποιους Λευκορώσους.