Το όνομα του Αντρέ Σιμόες φαίνεται πως παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Βαλένθια, που επιθυμεί την απόκτηση ενός μέσου με τα χαρακτηριστικά του Πορτογάλου άσου της ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με το Radio Sport Valencia ο Σιμόες είναι ήδη ενήμερος για το ενδιαφέρον των «νυχτερίδων», που δεν αποκλείεται σύντομα να πάρει επίσημη μορφή.

Πάντως προς το παρόν στα γραφεία της Ένωσης δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση για τον Σιμόες. Με την ΑΕΚ να κινείται για να ανανεώσει τον Πορτογάλο χαφ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το 2019.

Οι πρώτες επαφές μεταξύ ΑΕΚ και Σιμόες έχουν ήδη γίνει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα, θα υπάρξουν και νέες. Προκειμένου το όλο ζήτημα να ξεκαθαρίσει. Ο Πορτογάλος μέσος έχει παρουσιαστεί θετικός ως προς αυτό το ενδεχόμενο, με την απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό να δείχνει μικρή. Κάτι, που κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αισιοδοξούν πως η υπόθεση θα έχει θετική κατάληξη. Ειδικά όσο το ενδιαφέρον της Βαλένθια παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.