Το διάστρεμμα που αποκόμισε στον δεξί αστράγαλο στον αγώνα με την Μπάμπεργκ αφήνει τον Γιώργο Πρίντεζη εκτός, τόσο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ την Τετάρτη, όσο και σε αυτόν που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό με την Αναντόλου Εφές στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή.

Οι πιθανότητες για νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΤΣΣΚΑ, στη Euroleague μειώνονται δραματικά για τους «ερυθρόλευκους», καθώς στη θέση «4» όπου αγωνίζεται ο Πρίντεζης, απών είναι για το υπόλοιπο της σεζόν και ο Δημήτρης Αγραβάνης, όπως και ο Κιμ Τίλι, ενώ δεν θα αγωνιστεί στο «5» ο Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοβ. Μόνο ο Κάιλ Ούιλτζερ είναι «καθαρό» τεσσάρι και εύλογα ο Σφαιρόπουλος θα κάνει αλχημείες με τους Παπαπέτρου, Παπανικολάου στο «4» κόντρα στη «ρωσική αρκούδα» του Δημήτρη Ιτούδη.

Η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη επιδεινώθηκε πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις και αντί να πάρει μέρος στην προθέρμανση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ακολούθησε παγοθεραπεία. Ο Πρίντεζης δεν προπονήθηκε και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως η συμμετοχή του θα αποφασιστεί πριν το τζάμπολ. Εν τέλει, η κατάστασή του ήταν άσχημη και η απόφαση ελήφθη περίπου λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στο ΣΕΦ.