Ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος έβαλε σήμερα το μεσημέρι τίτλους τέλους, στην προσπάθεια που ο ίδιος ξεκίνησε χθες για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Ήταν μια κίνηση που αν μη τι άλλο ξάφνιασε καθώς ο ιδιοκτήτης της Chipita έκανε επίσημη δήλωση με την οποία γνωστοποιεί την απόσυρση της πρότασης που είχε καταθέσει χθες, στη συνάντηση του με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου.

«Μην δημιουργούνται προσδοκίες»

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Θεοδωρόπουλος είχε φροντίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τους παλαίμαχους παίκτες του τριφυλλιού. Κι αυτό γιατί διέκρινε μια αντίληψη πως θα αναλάμβανε ο ίδιος να «τρέξει» οικονομικά τον Παναθηναϊκό.

«Κακώς έχουν δημιουργηθεί τέτοιες προσδοκίες» είχε πει χαρακτηριστικά χθες, φεύγοντας από το Χίλτον όπου έγινε η συνάντηση. Ήταν ξεκάθαρο λοιπόν από την πλευρά του Θεοδωρόπουλου ότι το μόνο που δεν ήθελε ο ιδιοκτήτης τηςchipita, ήταν να δημιουργηθεί η εντύπωση πως θα σηκώσει μόνος τα οικονομικά βάρη του Παναθηναϊκού.

Προφανώς ο Θεοδωρόπουλος αποφάσισε ν’ αποσύρει την πρόταση του, επειδή διαπίστωσε ότι έχει διαμορφωθεί μια λανθασμένη αντίληψη για την πρόταση που κατέθεσε χθες. Το θέμα όμως είναι πως τα προβλήματα παραμένουν για τον Παναθηναϊκό και δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα.