Πολλαπλά μηνύματα έστειλε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης αφήνοντας ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, αν δεν αλλάξουν νοοτροπία.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού έκοψε το ρεπό της Τρίτης (5/12) -μετά την ήττα από τον Πανιώνιο- και μίλησε σε αυστηρό τόνο στο Κορωπί.

«Πρέπει να ξυπνήσετε και να αλλάξετε μυαλά. Δεν πάει άλλο. Δεν είναι ομάδα αυτό που βλέπω. Δεν παλεύει, δεν τρέχει, δεν έχει πάθος μέσα στο γήπεδο. Αυτή δεν είναι η δική μου ομάδα. Αν δεν αλλάξετε νοοτροπία και μυαλά θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί σας. Ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του και κανείς δεν ασχολείται με τον συμπαίκτη του!» ανέφερε αρχικά ο Ουζουνίδης.

«Βαρέθηκα να ακούω για λεφτά»

Παράλληλα, θέλησε να καταρρίψει και το οικονομικό άλλοθι των παικτών. «Δεν είναι νοοτροπία αυτή. Ξυπνήστε… Βαρέθηκα να ακούω για λεφτά. Ολο για τα λεφτά μιλάτε. Ασχολείστε μόνο με το πότε θα πληρωθείτε και πόσα λεφτά μπήκαν στους λογαριασμούς σας. Όσο θα παίζετε στον Παναθηναϊκό πρώτα θα βάζετε την ομάδα πάνω από όλα. Την ομάδα πάνω από τον εαυτό σας. Μην κρύβεστε, πάρτε πρωτοβουλίες. Πάψτε να κοιτάτε τον εαυτό σας και αλλάξτε νοοτροπία όσο είναι καιρός».

Πέρα από τα γενικά μηνύματα ο Ουζουνίδης ανέλυσε σε βίντεο τα λάθη στα οποία υπέπεσε η ομάδα κόντρα στον Πανιώνιο σε μία «βιντεοθεραπεία» διάρκειας δυόμισι ωρών!