Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την σπουδαία βαθμολογικά νίκη επί της Αρμάνι στο Μιλάνο, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τη χαρακτηρίζει πιο σημαντική ακόμη και από αυτή επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Φενερμπαχτσέ.

Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στην Ελλάδα, έκαναν χαλαρή προπόνηση την Παρασκευή γιορτάζοντας και τα γενέθλια του φροντιστή Δημήτρη Πασχόπουλου, ενώ ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά έδωσε ρεπό στους παίκτες του για το Σάββατο (25/11), λόγω της διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια θα ξεκινήσει την Κυριακή. .

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο της ομιλίας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αμέσως μετά τη νίκη με 86-85 επί της Αρμάνι προς τους παίκτες του, στα αποδυτήρια του Mediolanum Forum. «Aυτή η νίκη είναι πιο σημαντική από την προηγούμενη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ. Αυτή η νίκη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μαχόμαστε γιατί τώρα όλες οι ομάδες θέλουν να παίξουν απέναντί μας σπουδαία παιχνίδια και θέλουν να μας νικήσουν. Έχουν έξτρα κίνητρο. Συγχαρητήρια για τον τρόπο που παλέψατε. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν πέντε επιθετικά ριμπάουντ. Αν το κάναμε αυτό από το πρώτο μισό θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να το βελτιώσουμε. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Δεν κάναμε σπουδαίο παιχνίδι. Κάποιοι από εσάς ήταν εκτός παιχνιδιού και θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι σε καλό μομέντουμ, σε καλή κατάσταση, σε καλή συγκέντρωση. Είναι σημαντικό όταν λέμε να σταματήσετε την μπάλα, να την σταματάτε. Είναι σημαντικό όταν λέμε «βοήθεια στη διείσδυση», να πηγαίνετε και να βοηθάτε. Πήγες μέσα, μπλόκαρες το σουτ μαζί με τον αμυντικό, η μπάλα βγήκε έξω, οχτώ δευτερόλεπτα, παίξαμε καλή άμυνα, κερδίσαμε το ματς. Και με την καλή σας άμυνα, καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος, ακόμη κι αν σκόραραν 43 πόντους, νομίζω ότι ήταν καλύτερη άμυνα».
Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή της EuroLeague για δεύτερη εβδομάδα, ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε: «Συγχαρητήρια για τη νίκη. Πρέπει να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μην ακούτε εδώ κι εκεί αυτά που λένε. Ότι είστε πρώτοι. Αυτά είναι αηδίες. Είμαστε πρώτοι τώρα και θα είμαστε τελευταίοι στο τέλος, αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό δεν είναι το παιχνίδι μας. Ρισκάραμε πάρα πολλά. Είδατε ότι στο τέλος ήταν πόντος – πόντος. Κερδίσαμε για ένα πόντο, σκόραραν 85, εμείς βάλαμε 86. Πρέπει όμως να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να βάλουμε πάλι 86 πόντους. Εντάξει; Πάμε».