Ο Νεϊμάρ έχει διαψεύσει τα «σενάρια» φυγής από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Βραζιλιάνου συνεχίζονται με αμείωτη μάλιστα ένταση.

Αυτή τη φορά το νέο «σενάριο» θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης να προχωρά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της γαλλικής ομάδας. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου, οι «μερένχες» έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με την Παρί.

Ποιος είναι ο συγκεκριμένος όρος; Ο Νεϊμάρ έχει τη δυνατότητα να φύγει από τους πρωτευουσιάνους ακόμα και το φετινό καλοκαίρι, αρκεί η ομάδα με την οποία θα συμφωνήσει, να καταβάλει τα χρήματα που έδωσε η Παρί για την απόκτηση του.

Αυτό σημαίνει πως αν η «βασίλισσα» δώσει 222 εκατ. ευρώ στην Παρί, τότε μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση του Βραζιλιάνου, χωρίς η γαλλική ομάδα να μπορεί να φέρει αντίρρηση.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για τη φημολογία περί έντονου ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι πληροφορίες των Ισπανών αναφέρουν, πως δεν είναι αντίθετος στην προοπτική μετακόμισης στη Μαδρίτη. Όσο για τη Ρεάλ, είναι δεδομένο πως επιθυμεί την απόκτηση του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα κι αυτός είναι ο λόγος που η «βασίλισσα» προσπαθεί να πουλήσει τον Μπέιλ.