Η εθνική ομάδα της Σουηδίας έκανε το «κόλπο γκρόσο» απέναντι στους Ιταλούς. Πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας και πλέον οι Σουηδοί προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διοργάνωση.

Αυτό πάντως που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το «σενάριο» που είδε το φως της δημοσιότητας, περί συμμετοχής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην αποστολή της Σουηδίας για την τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ιστορία ξεκίνησε σαν…αστείο μέσω facebook αλλά γρήγορα πήρε διαστάσεις και πλέον όλοι προσπαθούν να μάθουν, αν ο Ζλάταν σχεδιάζει επιστροφή στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Φαίνεται όμως πως τα όσα κυκλοφόρησαν δεν άρεσαν στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον και ο τελευταίος έδειξε την ενόχλησή του για τη συγκεκριμένη φημολογία.

«Αυτό που γίνεται είναι απίστευτο. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει σταματήσει απ’ την εθνική ομάδα εδώ κι ενάμιση χρόνο κι ακόμα μιλάμε γι’ αυτόν. Γνώμη μου είναι πως πρέπει ν’ ασχολούμαστε με τους παίκτες που είναι τώρα στην εθνική.

Η ομάδα μας έχει σπουδαίους παίκτες που κατάφεραν κάτι μοναδικό. Ο Ζλάταν είναι σπουδαίος παίκτης αλλά έπρεπε να προσαρμοστούμε σ’ ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, απ’ τη στιγμή που σταμάτησε απ’ την εθνική», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Άντερσον.