Επιταγή του Παναθηναϊκού για οφειλή 120.000 ευρώ σφράγισε ο Γιάννης Αναστασίου με συνέπεια να μπλοκάρει τον λογαριασμό της ΠΑΕ η οποία διατρέχει επιπλέον και κίνδυνο να βρεθεί αντιμέτωπη με νέα αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής.

Ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού» (που παρεμπιπτόντως αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της βελγικής Κορτράικ στις 8/11) προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, λόγω της καθυστέρησης στην αποπληρωμή του.

Η εξέλιξη αυτή, βέβαια, σφίγγει περισσότερο τον οικονομικό κλοιό στο «τριφύλλι», αφού η ΠΑΕ θα αδυνατεί -με μπλοκαρισμένους λογαριασμούς- να καλύψει τις υποχρεώσεις της.

Πλέον είναι ορατός και ο κίνδυνος για νέα αίτηση κατάπτωση της εγγυητικής. Σε ανάλογη κίνηση είχαν προχωρήσει και οι εταιρίες ανακατασκευής χλοοτάπητα και χρειάστηκε να επέλθει εξωδικαστικός συμβιβασμός για να λήξει ο συναγερμός.

Σύσπαση ο Κουλιμπαλί, δύσκολα με ΑΕΚ

Εν τω μεταξύ, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί -που είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης- γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά θεωρείται «χλωμό» να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο διεθνής με το Μάλι δεξιός μπακ ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του, ωστόσο το ιατρικό τιμ διέγνωσε σύσπαση στη γάμπα (υπήρχε φόβος για θλάση) και ο παίκτης πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει θεραπεία στο Κορωπί, αλλά θεωρείται δύσκολο να συμμετάσχει στο ντέρμπι της 19ης Νοεμβρίου στη Λεωφόρο. Οπότε επικρατέστερος για τη θέση του δεξιού μπακ κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίζεται ο Ματίας Γιόχανσον.