Η Γιουβέντους μπορεί να κατάφερε τελικά, με ανατροπή, να πάρει τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρησή της με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2-1), όμως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του:

«Είναι μια στιγμή που δεν είναι καλή. Είχαμε κάποιους παίκτες που τραυματίστηκαν και άλλους που επέστρεψαν από τις εθνικές ομάδες σε άσχημη κατάσταση. Πρέπει να δουλέψουμε και να συγκεντρωθούμε περισσότερο. Αυτό που κάναμε πέρυσι έχει ήδη ξεχαστεί. Για να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να προσπαθούμε κάθε ημέρα. Αλλά στο τέλος, η νίκη είναι σημαντική, κάποιοι πήγαν εξαιρετικά, όπως ο Ιγκουαΐν. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά όχι και για αυτά που κάναμε σε κάποιες στιγμές του αγώνα», είπε ο Ιταλός προπονητής.

«Το τελικό αποτέλεσμα αλλάζει σίγουρα τον τρόπο που αξιολογείς το παιχνίδι. Αυτό ήταν το χειρότερο από τα τρία τελευταία μας παιχνίδια. Αν δεν είχαμε χάσει τα πέναλτι στα ματς με Αταλάντα και Λάτσιο, θα ήμασταν πρώτοι στο πρωτάθλημα. Όμως εγώ πρέπει να κάνω αξιολόγηση της απόδοσης και δεν λέω ότι δεν τα έχουμε πάει καλά. Το αποτέλεσμα επηρεάζει τις απόψεις. Πάντως αυτή την φορά πήγαμε χειρότερα από ό,τι σε άλλες περιπτώσεις».