Στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στάθηκε ιδιαίτερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νίκη-θρίλερ της ομάδας του επί της ΑΕΛ με 2-1, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχε οφσάιντ στο γκολ του Περόνε, που δεν μέτρησε.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε «καθαρίσει» πολύ εύκολα το ματς με τις ευκαιρίες που χάσαμε. Στο τέλος ο αγώνας είχε αυτή την εξέλιξη που όλοι παρακολουθήσαμε και τελικά πήραμε τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε μέχρι να έρθουν οι αποβολές. Παίξαμε γρήγορα δεν απειληθήκαμε, ενώ είχαμε πολλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Το ποδόσφαιρο έχει τις ιδιαιτερότητές του και δεν αποκλείεται όλα όσα έγιναν να συνέβησαν για να πανηγυρίσουμε μία νίκη με αυτό τον τρόπο. Σαφώς και χρειαζόμαστε καλύτερα τελειώματα στις φάσεις μας.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μέχρι το τελευταίο λεπτό πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Γι’ αυτό κάναμε την κίνηση με τον Μολέδο μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι κοντά μας».

Αναφερόμενος στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων είπε: «Το περιμέναμε και το θεωρώ φυσιολογικό με βάση την βαθμολογική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΛ. Το πρόβλημα δεν ήταν η ΑΕΛ ήμασταν εμείς που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα πιο εύκολα».

Επίσης στάθηκε και στην φάση της αποβολής του Άλτμαν: «Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Είμαστε όλοι υπό μεγάλη πίεση από πολλά πράγματα και το μυαλό δεν είναι τόσο καθαρό. Κάτι που πάντως δεν έπρεπε να είχε συμβεί».

Παραδέχθηκε ακόμη: «Το πέναλτι που προηγηθήκαμε ήταν καθαρό, ενώ το οφσάιντ όπως το είδα δεν ήταν. Θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι και στο πρώτο ημίχρονο. Μην μπαίνουμε όμως σε αυτή την διαδικασία».

Φυντάνης: «Κάλπικη νίκη ο Παναθηναϊκός»

Απογοητευμένος και ταυτόχρονα εξοργισμένος με τη διαιτησία του αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΛ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Φυντάνης. Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας χαρακτήρισε «ντροπή» τα όσα συνέβησαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», εστιάζοντας τα παράπονά του στο κανονικό γκολ του Περόνε, που ακυρώθηκε στο 90ό λεπτό.

«Σήμερα, στο γήπεδο της Λεωφόρου ανώτερη ομάδα ήταν η ΑΕΛ. Δεν υπάρχει πέναλτι και ακυρώνεται κανονικό γκολ. Εμείς είμαστε οι νικητές. Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα και έπρεπε να κερδίζαμε το παιχνίδι. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που έγινε σήμερα», ανέφερε ο κ. Φυντάνης.

«Αυτή η εμφάνιση όπως κι εκείνη με τον ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας φέτος. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις τρεις μεγαλύτερες ομάδες, αλλά σήμερα νίκησαν κάλπικα. Να βρουν οι υπεύθυνοι το ποιοι ευθύνονται γι΄ αυτή την κατάσταση», συμπλήρωσε ο Έλληνας τεχνικός.