Ο Άρης τέθηκε επικεφαλής του 7ου ομίλου μετά την ολοκλήρωσης της πρώτης αγωνιστικής, ύστερα από την εκτός έδρας νίκη επί του Παναιγιάλειου με 1-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πλατέλλας στο 68ο λεπτό, από πάσα του Διαμαντόπουλου.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου Γεωργακόπουλος και Σόουζα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στο κεφάλι και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, ενώ ο αγώνας διακόπηκε για τέσσερα λεπτά. Στον Πορτογάλο παίκτη των «κιτρίνων» έγιναν ράμματα, αλλά ζαλιζόταν κι έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου του Αιγίου.

Η ομάδα της Πελοποννήσου είχε δοκάρι στο 79΄, όταν ο Παπαχρήστος σέντραρε, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και χτύπησε στην αριστερή δοκό, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το κοντινό σουτ του Διαμαντόπουλου στο 88΄, με τον Άρη να χάνει την ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπαχρήστος, Κοντοχρήστος – Ιντζόγλου, Τζανακάκης, Αναγνωστόπουλος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Στίκας, Ιντζίδης, Παπαχρήστος, Γκούμας, Μπρους (74΄ Κοκκόρης), Καζναφέρης, Σκαρτσίλας (80΄ Κοντοχρήστος), Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος (59΄ Σταματής).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Σόουζα (52΄ Παυλίδης), Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος, Στεφάνοβιτς (61΄ Πλατέλλας), Πασάς (89΄ Μπούρμπος), Διαμαντόπουλος.