Εξελίξεις και, μάλιστα, άμεσες αναμένονται στον Παναθηναϊκό. Η ήττα από την Κέρκυρα, σε συνδυασμό με το γενικότερα άσχημο ξεκίνημα της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αυτή την φορά θα επισπεύσουν τις διοικητικές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ήδη, από το βράδυ της Κυριακής στα social media, αλλά και στην ιστοσελίδα που διατηρεί η ΠΑΕ, ο κόσμος της ομάδας ζητά την άμεση αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το πρωί της Δευτέρας στο Instagram, με αφορμή τα έντονα παράπονα των φιλάθλων για την πορεία του Παναθηναϊκού, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι εντός των επόμενων ημερών θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στην ΠΑΕ.

Κατόπιν πολλών μηνυμάτων που δέχτηκε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ αναφέρθηκε στην πιθανή εμπλοκή του στα κοινά της ΠΑΕ τονίζοντας με νόημα:

«Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Επαφές Γιανανακόπουλου-Αλαφούζου

Το σενάριο εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ δεν είναι τωρινό, αλλά «παίζει» εδώ κι αρκετό καιρό.

Χωρίς να έχει βγει προς τα έξω το παραμικρό, οι δύο άνδρες έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις τους από τις αρχές του καλοκαιριού, για το ενδεχόμενο να περάσει η ομάδα στα χέρια του Γιαννακόπουλου.

Επειδή δεν είναι μία απλή υπόθεση και τέτοιες διαδικασίες απαιτούν χρόνο, αλλά και σωστό προγραμματισμό, οι Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος εξετάζουν όλες τις παραμέτρους που θα οδηγήσουν στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ήδη το «αφεντικό» της ομάδας μπάσκετ έχει ελέγξει όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και, πλέον, ο δρόμος για να μπει ενεργά στην ΠΑΕ είναι ορθάνοιχτος.

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αυλωνίτη

Εν τω μεταξύ, και τυπκά παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών, αποτελώντας την 13η φετινή μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Ο Αυλωνίτης γεννήθηκε την πρωτοχρονιά του 1990 στη Χαλκίδα. Μεταπήδησε από τον τοπικό Χαλκίνεο στο Αιγάλεω το 2007 οπότε και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Κατέγραψε 33 αγώνες στην ομάδα των δυτικών προαστείων στην επόμενη τριετία περνώντας και μία χρονιά ενδιάμεσα (2008-09) ως δανεικός στον Ηλυσιακό με 22 συμμετοχές. Τη σεζόν 2010-11 ανήκε στην Καβάλα, μετά τον υποβιβασμό της οποίας πήγε στον Πανιώνιο.

Εκεί, την επόμενη τριετία έκανε 65 συμμετοχές πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό στον οποίο ανήκε την επόμενη διετία. Με τους ερυθρόλευκους αγωνίστηκε 25 φορές πετυχαίνοντας 2 γκολ και καταγράφοντας 2 ασίστ. Το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 αγωνίστηκε στη Στουρμ Γκρατς παίζοντας σε 17 αγώνες, ενώ το Γενάρη του 2017 μετακόμισε στη Σκωτία και την Χαρτς με τα χρώματα της οποίας έπαιξε 11 φορές. Μετρά 6 συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής σε επίπεδο Νέων και Ελπίδων.

Καλωσορίζουμε τον Τάσο στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».