Το 2017 το BMW Group εκτιμά ότι οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων θα ξεπεράσουν τις 100.000 για πρώτη φορά σε μία χρονιά, ένα νούμερο στο οποίο θα συμβάλουν τα πλήρως ηλεκτρικά BMW i3, BMW i8, τα plug-in υβριδικά της BMW iPerformance και το plug-in υβριδικό MINI Countryman. Η γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εννέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Επιδότηση για φυσικό αέριο

Η Kosmocar – Volkswagen με στόχο την προώθηση της αεριοκίνησης επεκτείνει τη συνεργασία με τη ΔΕΠΑ και «επιδοτεί» τρία μοντέλα της, το eco load up!, το Caddy Van TGI και
το Caddy Kombi TGI.

Οι τιμές με την επιδότηση ξεκινούν από τα 12.450 ευρώ – η τιμή αφορά το eco load up!.

Kαι άλλα RS από την Audi

Ως το 2019 η Audi θα βγάλει στην αγορά έξι μοντέλα με τα χαρακτηριστικά RS. Μάλιστα, με γνώμονα ότι οι αγοραστές στρέφονται στα SUV μοντέλα, το πρώτο μοντέλο της που θα έχει τα χαρακτηριστικά RS θα είναι το Q8 με ισχύ 600 ίππων!

Πιο οικολογικά τα ντίζελ της BMW

Τα ντίζελ οχήματα του BMW Group εκπέμπουν 40% λιγότερα οξείδια του αζώτου NOX από τον γερμανικό μέσο όρο, σύμφωνα με έκθεση του γερμανικού υπουργείου Περιβάλλοντος τον Απρίλιο του 2017. Αυτές οι εξαιρετικές τιμές ισχύουν τόσο για τα οχήματα Euro 5 όσο και για τα Euro 6.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ