H Nissan θα προσφέρει το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της το Leaf με τη νέα τεχνολογία e-Pedal. H συγκεκριμένη τεχνολογία μετατρέπει το πεντάλ του γκαζιού σε ηλεκτρονικό πεντάλ, επιτρέποντας στον οδηγό να επιταχύνει, να επιβραδύνει, όπως και να ακινητοποιεί το όχημα, χρησιμοποιώντας μόνο το πεντάλ του γκαζιού.

Πιο προσιτό το αυτόματο Citroen C1

Η Citroen προσφέρει σε ακόμη πιο προσιτή τιμή την έκδοση 1.0 VTi 68 Feel iTouch με αυτόματο κιβώτιο. Συγκεκριμένα κοστίζει από 11.119 ευρώ, με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, όπως έξι αερόσακους, σύστημα ευστάθειας (ESP),
οθόνη αφής, σύστημα

Mirror Screen και κάμερα οπισθοπορείας.
Η Kosmocar – Skoda προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου Skoda με βασικό πλεονέκτημα το προνομιακό επιτόκιο, το οποίο μειώνεται ανάλογα με όσες περισσότερες υπηρεσίες προστίθενται σε αυτό.

Συγκεκριμένα για μια περίοδο τεσσάρων ετών προσφέρονται τα εξής: ασφάλεια και εγγύηση, δυνατότητα προσθήκης σέρβις, σταθερό ασφάλιστρο χωρίς καμία επιβάρυνση, ενσωμάτωση των υπηρεσιών στη μηνιαία δόση κ.ά.

Ειδικά για τα χρηματοδοτικά προγράμματα Auto Clever & Auto Clever Plus, προσφέρονται επιπλέον οι παρακάτω επιλογές για την τελευταία δόση: αποπληρωμή της τελευταίας δόσης (Balloon), αναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης και επαναγορά του αυτοκινήτου από τον εισαγωγέα και εξόφληση της τελευταίας δόσης.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ