Τους ποδοσφαιριστές που θα είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ δήλωσε η ΑΕΚ. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του 25 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων είναι οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ανταμ Τζνετόπουλος ως «club trained» και οι Ανδρέας Βλαχομήτρος και Γιώργος Γιανούτσος, που δηλώθηκαν στη β’ λίστα.

Όπως αναμενόταν εκτός έμειναν οι τραυματίες Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας και οι Μεληκιώτης, Μανωλάς, Ντίντακ.

Αναλυτικά οι παίκτες που δήλωσε η ΑΕΚ:

Τερματοφύλακες: Ανέστης, Μπάρκας Τσιντώτας

Αμυντικοί: Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Γιανούτσος, Τζανετόπουλος

Μέσοι: Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τρίστασον, Βλαχομήτρος

Επιθετικοί: Αλμέιδα, Λιβάια, Γιακουμάκης

«Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί του Ολυμπιακού»

Στο μεταξύ, εκδικάστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η καταγγελία του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ και του Βασίλη Δημητριάδη, για τον αγώνα ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν υποστηρίξει ότι υπήρξε είσοδος ατόμων χωρίς διαπίστευση πέριξ του αγωνιστικού χώρου και στα αποδυτήρια, με ευθύνη του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.

Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο Έλλη Ρίζου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Μηνά Λυσάνδρου. Η υπερασπιστική γραμμή της χαρακτήρισε αβάσιμες τις αιτιάσεις του Ολυμπιακού, με επίκληση στο φύλλο αγώνα όπου δεν αναφέρθηκε κάτι σχετικό με τις καταγγελίες.