Η διάσημη αθλήτρια του τένις, Σερένα Γουίλιαμς, ποζάρει για το περιοδικό Vanity Fair και μιλά για τη σχέση της με τον συνιδρυτή της Reddit, Αλέξις Οχάνιαν, αλλά για την εγκυμοσύνη της.

Στην φωτογραφία που τράβηξε η Άνι Λέμποβιτς, η Γουίλιαμς είναι γυμνή, με το χέρι στο στήθος και μια αλυσίδα λίγο κάτω από τη μέση. Το φόντο είναι σκουρόχρωμο και κάπως «σκληρό».

Η τενίστρια με τις 23 διακρίσεις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Απρίλιο, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στο Snapchat, με λεζάντα «20 εβδομάδων». Σε συνέντευξή της στο ίδιο περιοδικό, είπε μάλιστα, ότι έμαθε για την εγκυμοσύνη λίγο πριν τους αγώνες στην Αυστραλία, τους οποίους και κέρδισε.

«Αν μου έλεγε κανείς πέρυσι ότι θα είχα σύντομα μωρό, θα του έλεγα ότι είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης του κόσμου».

«Να, όμως, που συμβαίνει και προχωρά τόσο γρήγορα», δήλωσε ή ίδια.

Η Γουίλιαμς είναι αρραβωνιασμένη με τον συνιδρυτή της Reddit, Αλέξις Οχάνιαν. Το άρθρο στο Vanity Fair μιλά και για την ιστορία της σχέσης τους.

Η ίδια η αθλήτρια δημοσίευσε σε προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα την εν λόγω φωτογραφία, προτρέποντας τους ακόλουθούς της να μαντέψουν εάν είναι το μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι.

«Περιμένω να μάθω κι εγώ, αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας», έγραψε η Γουίλιαμς μαζί με τη φωτογραφία.

Το εξώφυλλο δημοσιεύτηκε την ίδια ημέρα που ο Τζον ΜακΕνρο είπε ότι δεν πρόκειται να απολογηθεί για τη δήλωσή που έκανε για τη Γουίλιαμς. Συγκεκριμένα, ο πρώην αθλητής τένις, ο οποίος απέσπασε επτά διακρίσεις στην καριέρα του, είπε ότι η Σελένα θα ήταν στο νούμερο 700 στην παγκόσμια κατάταξη εάν έπαιζε στους αντρικούς αγώνες.

«Θα την κέρδιζα ακόμη και τώρα αν παίζαμε μαζί», δήλωσε ο 58χρονος ΜακΕνρο.

Η διακεκριμένη τενίστρια απάντησε στον ΜακΕνρο να σεβαστεί την ίδια, την ιδιωτικότητά της και την εγκυμοσύνη της. «Αγαπητέ Τζον, σε λατρεύω και σε σέβομαι, αλλά θα σε παρακαλούσα να με κρατήσεις έξω από τις δηλώσεις σου, οι οποίες δεν έχουν και κανένα λογικό επιχείρημα. Σε παρακαλώ να σεβαστείς εμένα και την ιδιωτικότητά μου, καθώς προσπαθώ να κάνω μωρό. Καλή σου μέρα».