Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης, έφτασε προσφυγή του Σουηδού στα γραφεία του «τριφυλλιού» με την οποία ζητάει να μείνει ελεύθερος!

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟ: «Είναι πληρωμένος ο Μπεργκ, παράνομα μίλησε με άλλη ομάδα»

Στην αντεπίθεση περνάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ετοιμάζει αντι-καταγγελία προς την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να κάνει προσφυγή αφού πριν λίγες ημέρες μπήκε στο λογαριασμό του ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων.

Παράλληλα, στο Τριφύλλι υποστηρίζουν ότι ο Σουηδός δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει με άλλη ομάδα χωρίς την άδειά τους, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019…

Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τον Μπεργκ, αφού υπάρχει περιθώριο ως το τέλος του Ιουνίου για να του καταβληθεί η τελευταία δόση που αφορά τον Μάιο, η οποία φτάνει τα 250.000 ευρώ.

Στο σκέλος της διαπραγμάτευσης, οι Πράσινοι υποστηρίζουν ότι ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί χωρίς την άδειά τους και πλέον θα ζητήσουν την διακοπή του συμβολαίου του και να αποζημιωθούν!

Όπως φαίνεται το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έσπασε και δεν θα ξανακολλήσει, με την υπόθεση να οδηγείται στις αίθουσες της FIFΑ…