Ο Μάρκο Βεράτι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Ο Ιταλός διεθνής μέσος, που αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν ως σούπερ ταλέντο στα 20 του χρόνια από την Πεσκάρα, θέλει να φύγει, μετά από πέντε χρόνια καριέρας στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, και θέλει να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Sport», ο Βεράτι ενημέρωσε την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ιταλός μέσος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές αυτή την περίοδο στην Ευρώπη καθώς Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Γιουβέντους και Μπάγερν έχουν ήδη κάνει επαφές με το γαλλικό σύλλογο για να εξετάσουν το ενδεχόμενο πιθανής μεταγραφής του.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Βεράτι συναντήθηκε με παράγοντα της Μπαρτσελόνα και συμφώνησε σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές που φθάνουν τα οκτώ εκατ. ευρώ και απομένει η συγκατάθεση της Παρί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η ομάδα του Παρισιού θέλει την παραμονή του Ιταλού χαφ, αλλά ο τελευταίος είναι ανένδοτος και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μαζί με τον Λιονέλ Μέσι. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ξεπεράσει τα 60 εκατ. ευρώ.