Πετυχημένη ήταν η παρουσία του Δημήτρη Σιόβα στη Λεγανές και γι’ αυτό η ισπανική ομάδα δείχνει πρόθυμη να τον κρατήσει. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός θέλει να παραμείνει, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία σε συμβόλαιο μέχρι και τεσσάρων ετών, ωστόσο στην παρούσα φάση το πρόβλημα δείχνει να είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν, πολύ περισσότερο που και ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να επιστρέψει, ωστόσο η διαφορά εντοπίζεται στη ρήτρα που υπάρχει βάσει της αρχικής συμφωνίας, με την οποία έγινε τον Ιανουάριο η παραχώρηση του Σιόβα στη Λεγανές.

Σύμφωνα με αυτή, η οψιόν αγοράς είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ, όμως οι Ισπανοί το κρίνουν υπερβολικό και δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν αυτό το ποσό. Προσανατολίζονται στα μισά χρήματα και αν αυτό δεν αλλάξει, τότε θα υπάρξει πρόβλημα.

Το θετικό βέβαια είναι πως όλες οι πλευρές (δηλαδή οι δύο ομάδες και ο παίκτης) είναι δεκτικοί σε αυτή τη συμφωνία, οπότε το πιθανότερο είναι να οδηγηθεί η συζήτηση στη λογική του «να ανεβάσει ο ένας την προσφορά, να κατεβάσει ο άλλος τις απαιτήσεις» κι έτσι να επέλθει η οριστική συμφωνία.