Κάταγμα αποδείχθηκε πως ήταν ο τραυματισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σήμερα το μεσημέρι. Ο παίκτης μπήκε άμεσα στο χειρουργείο για αποκατάσταση και η επιστροφή του αναμένεται σε ενάμιση μήνα περίπου.

O ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος στην Σούπερ Λιγκ αντιμετωπίζει Πανιώνιο (εντός, 19/3), Λάρισα (εντός, 2/4), Ατρόμητο (εκτός, 5/5), Παναθηναϊκό (εντός, 9/4), Πλατανιά (εκτός, 23/4) και Κέρκυρα (εντός, 30/3).

Όσον αφορά τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, δεν έχουν οριστεί ακόμη, αφού οι ημερομηνίες τους θα εξαρτηθούν από το εάν θα προκριθεί ή όχι ο Ολυμπιακός την Πέμπτη επί της Μπεσίκτας στο Europa League. Από όλα αυτά τα παιχνίδια, ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να απουσιάσει.

Το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει αναλυτικά: «Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας. Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή θ’ αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, δεδομένου και του ιστορικού του.

Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα η επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Πακακώστα. Ο μέσος όρος διάρκειας της αποκατάστασης παρόμοιων τραυματισμών υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες, ωστόσο ο ακριβής προσδιορισμός της χρονικής απουσίας του Πρίγιοβιτς θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες, μετά το χειρουργείο».