Για «ρήξη των σχέσεων» ανάμεσα στον Κλαούντιο Ρανιέρι και των άμεσων συνεργατών του, συμπεριλαμβανομένου και του προσωρινού τεχνικού της Λέστερ, Κρεγκ Σέικσπιρ, φέρονται να «κατηγόρησαν» τον Ιταλό οι παίκτες των απερχόμενων πρωταθλητών Αγγλίας, χθες το πρωί στη διάρκεια της συνάντησης με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Το SkySports αποκάλυψε ότι η απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι το βράδυ της Πέμπτης είχε άμεση σχέση με τη συνάντηση που προηγήθηκε λίγες ώρες μετά την ήττα των «αλεπούδων» στο «Σάντσεσθ Πιθχουάν» από τη Σεβίλη (1-2) στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League. Συνάντηση που ζήτησαν οι διοικούντες την ομάδα και στη διάρκεια της οποίας οι αρχηγοί φέρονται να παρουσιάστηκαν δυσαρεστημένοι με τις επιλογές του Ιταλού τεχνικού, ενώ στάθηκαν και στις κακές σχέσεις με τους συνεργάτες του.

Αυτό το ενδεχόμενο διέψευσε κατηγορηματικά ο προσωρινός τεχνικός των «αλεπούδων», Κρεγκ Σέικσπιρ, με δηλώσεις του που παραθέτει το BBC Sport.

«Υπήχε αλήθεια μεγάλη αναταραχή εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων, αλλά ο Ρανιέρι δεν είχε χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε «εξέγερση» από πλευράς των ποδοσφαιριστών. Η σχέση μου με τον Κλαούντιο ήταν άψογη όλο αυτό το διάστημα. Του μίλησα χθες βράδυ και με ευχαρίστησε για την υποστήριξη που του παρείχα. Δεν ήταν μία σύντομη συνομιλία, αλλά ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά θέματα. Πολλά από αυτά που είπαμε θα παραμείνουν μεταξύ μας», τόνισε ο Σέικσπιρ, ο οποίος θα κοουτσάρει την Λέστερ στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με την Λίβερπουλ.