O Αρτούρ Μαζουακού δεν φαίνεται να έχει μέλλον στο αγγλικό πρωτάθλημα και στη Γουέστ Χαμ με τον βρετανικό Τύπο να κάνει λόγο για πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό! Ο Γάλλος αριστερός μπακ υπέγραψε το καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο με τη Γουέστ Χαμ, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην premier league.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Mirror», ο τεχνικός των «σφυριών», Σλάβεν Μπίλιτς, θέλει να ξεφορτωθεί τον Μαζουακού και ο Ολυμπιακός είναι πρόθυμος να δώσει ένα μικρό ποσό για να τον κάνει και πάλι δικό του.

«Ο επιρρεπής σε λάθη Γάλλος αμυντικός, έχει αποτύχει οικτρά να ενταχθεί στην ομάδα από την ομάδα του Ολυμπιακού» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσείευμα και συμπληρώνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πρόθυμοι να δώσουν ένα μικρό μέρος από το ποσό που εξασφάλισαν από την πώλησή του το καλοκαίρι για να τον πάρουν πίσω, έστω ως δανεικό, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πάντως η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Μαζουακού, η Sports Action, απάντησε άμεσα στο ρεπορτάζ μέσω twitter: «Ανάξιο σχολιασμού και διάψευσης. Εντελώς για γέλια…», ανέφερε χαρακτηριστικά.