«Ψαλίδι» στις άδειες των εορτών ανακοίνωσε στους παίκτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού με το που ανέλαβε τα καθήκοντά του και ενημερώθηκε για το πρόγραμμα που είχε ανακοινώσει ο Αντρέα Στραματσόνι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος άφησε αμέσως να εννοηθεί ότι δε συμφωνούσε και θα προχωρούσε σε κάποιες αλλαγές.

Όπερ και εγένετο. Ο 48χρονος προπονητής ενημέρωσε σήμερα τους «πράσινους» ότι οι εννέα ημέρες άδεια που είχε ανακοινώσει ο Ιταλός τεχνικός (18-27/12) θα «κοπούν» και θα γίνουν επτά, δηλαδή, θα αποχωρήσουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων κατά δύο 24ωρα αργότερα.

Αν και αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν ήδη βγάλει εισιτήρια για το διάστημα αυτό προκειμένου να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους, σεβάστηκαν την απόφαση του Ουζουνίδη χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Όπως τους εξήγησε ο Έλληνας τεχνικός η απόφασή του πάρθηκε με το σκεπτικό να βρεθούν όλοι μαζί περισσότερες μέρες για να δουλέψουν πάνω σε κάποια καινούργια πράγματα που θέλει να περάσει στην ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι αντί να αποχωρήσουν μετά το ματς με τη Λάρισα (18/12) οι άδειες θα ξεκινήσουν μετά την προπόνηση της 20ής Δεκεμβρίου. Το ραντεβού μετά τις γιορτές θα πραγματοποιηθεί όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, δηλαδή, στις 27/12.