Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή σημείωσε ο Ηρακλής, που επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καυτανζόγλειο».

Η ομάδα της Ηπείρου προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Κοζορώνη, αλλά ο «Γηραιός» αντέδρασε και αφού ισοφάρισε με τον Περόνε στο 14ο λεπτό, πήρε τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Αγγελόπουλου στο 88΄.

Με πολλές εντάσεις και επεισόδια χαρακτηρίζεται το παιχνίδι του Καυτανζογλείου μεταξύ Ηρακλή- ΠΑΣ. Οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να μπουν στις κερκίδες του Καυτανζογλείου και απωθήθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που από νωρίς είχαν πάρει θέση εκτός και εντός σταδίου και μάλιστα διακριτικές δυνάμεις της αστυνομίας που υπήρχαν από νωρίς και επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Ομάδα οπαδών του Ηρακλή πέταξαν κροτίδες στους συγκεντρωμένους αστυνομικούς και αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην κερκίδα των επισήμων και στη συνέχεια να διασκορπιστούν σε άλλες κερκίδες του γηπέδου.

Μια πέτρα χτύπησε στο κεφάλι δημοσιογράφο από τα Ιωάννινα, στον οποίο προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα κάποιοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για επτά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο.

Εξω από το γήπεδο υπάρχουν δύο κλούβες των ΜΑΤ στην κεντρική θύρα του σταδίου ενώ ως τώρα έχουν καταγραφεί και υλικές ζημίες στο στάδιο.