Με πολλές αλλαγές στην αποστολή θα μεταβεί ο Ολυμπιακός στα Χανιά, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου.

Ο Πάουλο Μπέντο θέλησε να δώσει «ανάσες» σε κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν «φορτωθεί» με αγώνες, όπως τον Μιλοβόγεβιτς, τον Σεμπά, τον Ντα Κόστα, τον Ελιουνούσι και τον Φορτούνη κι έτσι συμπεριέλαβε στην 18άδα κάποιους άλλους, που είχε καιρό να ενεργοποιήσει.

Ωστόσο ανάμεσά τους δεν βρίσκεται και πάλι ο Τσόρι Ντομίνγκες, μόνο που αυτή τη φορά το ζήτησε ο ίδιος να αποκλειστεί. Και είναι λογικό, μετά τη ληστεία που έγινε χτες το βράδυ στο σπίτι του στη Βούλα, όπου άγνωστοι παρέκαμψαν όλα τα συστήματα ασφαλείας, μπήκαν στη μονοκατοικία και «σήκωσαν» ό,τι βρήκαν, από χρήματα και κοσμήματα μέχρι την… γκαρνταρόμπα του.

Ο Αργεντινός άσος ζήτησε να μείνει στην Αθήνα, ο Μπέντο κατανόησε πλήρως το αίτημά του και τον απέκλεισε.

Εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Σιόβας και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται καθόλου από τον Πορτογάλο τεχνικό. Έτσι, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αναζητήσει ομάδα στο εξωτερικό, για να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Αντίθετα συμπεριλήφθηκαν οι Μάριν, Πάρντο, Ρομαό, αλλά και ο Ντε Λα Μπέγια, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Στην πρωινή προπόνηση συνέβησαν και δύο απρόοπτα, όμως όχι ιδιαίτερης σοβαρότητας, περιστατικά. Ο Ελαμπντελαλουί υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική, αλλά όχι εκεί όπου είχε χτυπήσει παλαιότερα και ο Ρέτσος μία κάκωση δεξιού γόνατος. Αμφότεροι προφυλάχθηκαν, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν, αλλά θα επανέλθουν άμεσα στις προπονήσεις.

Την αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκας, Βούρος, Βρουσάι.