Άμοιρη Σέλτικ τι… έμελλε να πάθεις! Η Μπαρτσελόνα ξέσπασε πάνω στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς την οποία συνέτριψε 7-0 στην πρεμιέρα του Champions League και διασκέδασε τις εντυπώσεις για την εντός έδρας ήττα από την Αλαβές.

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε χατ-τρικ για έκτη φορά στη διοργάνωση των πρωταθλητών, ενώ σκόραραν και τα άλλα δύο μέλη της… θανάσιμης τριάδας MSN, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ.

Στο Παρίσι ο Εντινσον Καβάνι άνοιξε το σκορ μετά από 44 δευτερόλεπτα για την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Αλέξις Σάντσες ισοφάρισε στο 78΄, ενώ στο Μόναχο η Μπάγερν του Κάρλο Αντσελότι έκανε περίπατο (5-0) απέναντι στην πρωτάρα Ροστόφ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε με νίκη 1-0 από το Αίντχόφεν, με τον Σαούλ να πετυχαίνει το γκολ στο 43΄ και τον Ομπλακ να αποκρούει πέναλτι του Γκουαρντάδο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+2΄).

Τέλος, στη Λισαβόνα η Μπενφίκα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της στο ματς με τη Μπεσίκτας, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο 90+3΄ από έναν δικό της παίκτη που αγωνίζεται ως δανεικός στην τουρκική ομάδα, τον Αντερσον Ταλίσκα.

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στο Μάντσεστερ λίγη ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα του 3ου ομίλου του Champions League, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και στη Γλάντμπαχ (21:45).

Η νεροποντή μετέτρεψε σε λίγα λεπτά το «Ετιχαντ» σε… πισίνα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μπγιορν Κάιπερς, να αναβάλλει το παιχνίδι.

Καιρού επιτρέποντος θα διεξαχθεί αύριο, την ίδια ώρα.

Οι αγωνες της Τρίτης

Σκορ

Βασιλεία

Λουντογκόρετς

1 – 1

Παρί Σεν Ζερμέν

Άρσεναλ

1 – 1

Μπενφίκα

Μπεσίκτας

1 – 1

Ντιναμό Κιέβου

Νάπολι

1 – 2

Μπαρτσελόνα

Σέλτικ

7 – 0

Μάντσεστερ Σίτι

Γκλάντμπαχ

αν.

Μπάγερν Μονάχου

Ροστόφ

5 – 0

Αϊντχόφεν

Ατλέτικο Μαδρίτης

0 – 1

ΤΕΤΑΡΤΗ

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Λεβερκούζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Τότεναμ – Μονακό

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Λέγκια Βαρσοβίας – Ντόρτμουντ
Ρεάλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισ.

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπριζ – Λέστερ
Πόρτο – Κοπεγχάγη

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιουβέντους – Σεβίλη
Λιόν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ