Συμφωνία του Ζοσέ Μουρίνιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε η τηλεόραση του «Sky Sports». Ο διάσημος 53χρονος Πορτογάλος, πρόκειται να αντικαταστήσει τον Ολλανδό Λουίς Φαν Γκάαλ, του οποίου τα δύο χρόνια της θητείας του στο «Ολντ Τράφορντ», ολοκληρώθηκαν προχθές, δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου.

O Μουρίνιο, απολύθηκε από την Τσέλσι το Δεκέμβριο, ολοκληρώνοντας άδοξα τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου.

Μετά από διαβουλεύσεις σχεδόν έξι ωρών, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ζοζέ Μέντες, μάνατζερ του Μουρίνιο, ήρθαν σε συμφωνία, με τον αγγλικό Τύπο να κάνει λόγο για ετήσιες απολαβές, οι οποίες θα αγγίζουν τα 19 εκατ. ευρώ (!), ενώ οι διαπραγματεύσεις λίγο έλειψε να κολλήσουν στα εμπορικά δικαιώματα του Πορτογάλου τεχνικού.

Τελικά, με την παρέμβαση της «Adidas» όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, η κοινή λύση βρέθηκε και ο Μουρίνιο θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ευελπιστεί πως πλέον βρήκε τον προπονητή που θα την οδηγήσει ξανά στην κορυφή.

Ο Μουρίνιο αναμένεται να πάρει μαζί του όλο το επιτελείο με το οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια ενώ άγνωστο παραμένει αν θα παραμείνει ως βοηθός του ο Ράιαν Γκιγκς.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, που είναι ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ο πρώτος στόχος της Γιουνάιτεντ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις, ενώ μετά η Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για την απόκτηση και του Τζος Στόουνς.