Απορρίφθηκε από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής, με συνέπεια ο «Γηραιός» να μην καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει μία τελευταία δυνατότητα προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας, όμως οι πιθανότητες δικαίωσής του είναι λίγες.

Αν δεν ανατραπούν τα δεδομένα, ο Ηρακλής θα έχει αυστηρούς περιορισμούς στις μεταγραφές και ανανεώσεις παικτών άνω των 23 ετών και θα ξεκινήσει με σημαντικό μειονέκτημα το νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 2/04-05-2016 απόφασή του δέχεται τυπικά την έφεση της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων-Ηρακλής 1908 και απορρίπτει αυτήν κατ’ ουσίαν».

Τέλος Ρομάνο και Περόνε

Λίγη ώρα μετά η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τους Ρομάνο και Περόνε τους οποίους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην ομάδα.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομάδα μας κατά τις δύο τελευταίες ποδοσφαιρικές περιόδους. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΗΡΑΚΛΗ τη σεζόν 2016-17.

Ο Πρόεδρος, Σπύρος Παπαθανασάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θεωρώ μεγάλη μου τιμή, όπως το ίδιο πιστεύω πως νιώθουν όλα τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, που δύο τόσο σημαντικοί παίκτες, οι Ντιέγκο Ρομάνο και Εμάνουελ Περόνε, ήταν μέλη της ομάδας μας. Θα ήθελα να πω και στους δύο, ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» για την πολύτιμη συνεισφορά τους και για το γεγονός ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ επέστρεψε και πάλι στη SUPERLEAGUE. Εύχομαι τόσο στους δύο αθλητές, όσο και τις οικογένειές τους, κάθε επιτυχία και ευτυχία στο μέλλον»