Τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή συνάντησε σήμερα στην έδρα της ομάδας του στην Τούμπα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, σε μια εθιμοτυπική και ενημερωτική επίσκεψη του Πολιτειακού ηγέτη του Αθλητισμού μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Το ραντεβού των δυο ανδρών ανανεώθηκε για το βράδυ καθώς θα υπάρξει δείπνο και η αναλυτική ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Την Τούμπα επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, μετά από πρόσκληση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Ο Υφυπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου, ενημερώθηκε για τις βελτιώσεις που έγιναν και για την ιστορία της Τούμπας. Το ραντεβού των δυο ανδρών ανανεώθηκε για ένα επίσημο δείπνο σήμερα, όπου θα συζητηθούν τα θέματα του ποδοσφαίρου». Για τη συνάντηση Κοντονή-Σαββίδη εξέδωσε ανακοίνωση και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής επισκέφτηκε σήμερα, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, το γήπεδο της Τούμπας, συνοδευόμενος από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και τους διοικούντες της ΠΑΕ. Ο κ. Κοντονής ξεναγήθηκε στις νεότευκτες εγκαταστάσεις δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο σύστημα υποστήριξης ηλεκτρονικού εισιτηρίου και κάρτας φιλάθλου και τα συστήματα ασφαλείας, που έχει εγκαταστήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, καθώς και στα εκδοτήρια και στα τουρνικέ.

Ο υφυπουργός διαπίστωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πολύ μεγάλη επένδυση που έχει κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ασφάλεια των θεατών και τη διεξαγωγή αγώνων με φίλαθλο πνεύμα, όπως ακριβώς αρμόζει στον χώρο του αθλητισμού. Είχε δε σύντομη συνάντηση με τον κ. Σαββίδη, όπου συζήτησαν θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο πλαίσιο της σύντομης επίσκεψης του κ. Κοντονή στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν και άλλες συναντήσεις με τις διοικήσεις των ΕΑΚ και άλλους θεσμικούς παράγοντες».