Μετά τον Εργοτέλη, σήμερα έπεσαν ουσιαστικά οι «τίτλοι τέλους» και για τον Ολυμπιακό Βόλου, σχετικά με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Football League. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ότι η αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Ζάκυνθο, η οποία είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ματαιώθηκε, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ.

Πρόκειται για τον τρίτο αγώνα πρωταθλήματος (σ.σ. προηγήθηκαν οι αναμετρήσεις με Τρίκαλα και Πανσερραϊκό), στον οποίο δεν παρατάσσεται ο Ολυμπιακός Βόλου, και, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, θα αποβληθεί από την διοργάνωση.

Η σχετική ανακοίνωση της Football League έχει ως εξής:

«Ο αγώνας μεταξύ των «Π.Α.Ε. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ», στα πλαίσια της 19ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ με ώρα έναρξης την 14:00΄, ματαιώνεται λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, σύμφωνα με το άρθρο 33 παράγραφος 1 & 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».