Πειθαρχική δίωξη άσκησε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, για την «ανεπίσημη» διαρροή από τους «πράσινους» στις 29 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, η αθηναϊκή ομάδα είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τον ορισμό του διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλου στην εκτός έδρας συνάντησή της με τον Πλατανιά.

Η… διαρροή που είχε κυκλοφορήσει τότε ανέφερε ότι «ένα από τα πουλέν της ΚΕΔ επέλεξε προσωπικά ο Κύρος Βασάρας να διαιτητεύσει τον αγώνα μας στα Χανιά. Είναι ο γνωστός αετομάτης που μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ παίκτη του Ολυμπιακού στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, σε φάουλ και αποβολή του Κυριακίδη αλλάζοντας όλη τη ροή του αγώνα των δύο ομάδων στο Φάληρο».

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανακοίνωση που εξέδωσε στις 29/1/2016.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 4, 7 τελευταίο εδάφιο του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 10-6-2015, σε συνδυασμό με τα άρθρα 1, 2, 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο όπως αυτός ψηφίστηκε και ισχύει από 25/6/2015».