Νέο σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο με την καταγγελία απόπειρας δωροδοκίας 30χρονου ποδοσφαιριστή της Football League, την οποία ερεύνησε τα τελευταία 24ωρα με απόλυτη μυστικότητα η ΕΛ.ΑΣ.
Πρόκειται για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή της Παναχαικής Γιώργο Λαμπρόπουλο, ο οποίος κατεθεσε προ μερικών ημερών στην Ασφάλεια Κορίνθου ότι δέχθηκε πρόταση να έχει μειωμένη απόδοση στον επόμενο – εντός έδρας – αγώνα της ομάδας του με τον Πανελευσινιακό.
Η πρόταση, σύμφωνα με την κατάθεσή του, έγινε από ιδιώτη από την Χαλκίδα «που φέρεται να είχε σχέσεις με την ομάδα του Πανελευσινιακού».
Η συνάντησή τους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έγινε στο Καζίνο Λουτρακίου πριν από δύο ημέρες κι η συμφωνία περιελάμβανε να δοθούν 8.000 ευρω στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κι ίδιο ποσό σε όποιον άλλον συμπαίκτη του συμμετείχε στο «κόλπο».
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε το περιστατικό στους παράγοντες της ομάδας του και στην συνέχεια κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές της Κορίνθου μετά από συνενόηση και με άλλον ιδιώτη από την περιοχή του Ναυπλίου. Ωστόσο στο επίμαχο ραντεβού – υπό την παρακολούθηση της αστυνομίας – που είχε κλεισθεί για να δοθούν τα χρήματα, ουδείς εμφανίσθηκε.
Το «Βήμα» επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Παναχαικής κ. Παναγιώτη Τσιριμπή που επιβεβαίωσε το περιστατικό και μίλησε για ένα γεγονός που θα «δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος».