Παρεξηγήθηκε ο Μιγκέλ Κορδέρο από τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι η συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα της ΑΕΚ είναι αμφίβολη.

Ο Ισπανός μέσος ολοκλήρωσε τη σημερινή προπόνηση με κάκωση στο ισχίο και η ΠΑΕ στην επίσημη ενημέρωσή της ανέφερε ότι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Αυτό είχε ως φυσιολογική εξέλιξη να εκφραστούν επιφυλάξεις ως προς τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Ο Κορδέρο εκνευρίστηκε διαβάζοντας σχόλια αναγνωστών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έστειλε το δικό του μέσω Instagram: «Δεν ξέρω από που προκύπτουν οι φήμες ότι είμαι τραυματίας. Είμαι καλά, ολοκλήρωσα όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και είμαι έτοιμος για την Κυριακή. Μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε στα νέα. Καλή τύχη στην ΑΕΚάρα, στο παιχνίδι μπάσκετ απόψε».

Από την ΑΕΚ επικοινώνησαν μαζί του για να λυθεί η παρεξήγηση και αφού διευκρινίστηκε τί πραγματικά συνέβη, το θέμα έληξε. Ο Κορδέρο ναι μεν έχει κάκωση στο ισχίο που όμως δεν θεωρείται κάτι σοβαρό, αφού προπονήθηκε κανονικά.

Ο 27χρονος άσος ενοχλήθηκε από αντιδράσεις του τύπου «Πάλι τραυματίας;» και αυτό ακριβώς είπε στους ανθρώπους της ΠΑΕ. «Δύο φορές έχω τραυματιστεί στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στην ΑΕΚ», έλεγε χαρακτηριστικα.

Στο επίμαχο θέμα της «επανεκτίμησης», αφορά στην πρόθεση των ιατρών να τον εξετάσουν και αύριο, μήπως χρειαστεί να προφυλαχθεί ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα. Πάντως, μέχρι στιγμής, θέμα απουσίας του από την αποστολή του κυριακάτικου αγώνα, δεν τίθεται.