Μόνο για λίγες ώρες κράτησε η συμφωνία της ΕΠΟ με τον Μπερντ Σούστερ, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη. Ενώ λοιπόν από την ΕΠΟ διέρρεε ότι ο Γερμανός αποτελεί τον επόμενο Ομοσπονδιακό τεχνικό με συμφωνία διετίας, οι κάκιστοι χειρισμοί στην υπόθεση, οδήγησαν σε… ναυάγιο το πρωί της Τετάρτης. Αιτία ήταν η πρόσληψη του… βοηθού του.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της ΕΠΟ είχε προεγκρίνει τη συνεργασία με τον Γερμανό τεχνικό, αλλά το σκηνικό ανατράπηκε, όταν ο Σούστερ αρνήθηκε να δεχτεί ως βοηθό του τον Κώστα Τσάνα.

Μάλιστα, όπως κυκλοφόρησε από τον ΕΠΟ, ο Σούστερ, ήταν πρόθυμος να συνεργαστεί με τον Γιώτη Σταματόπουλο στον πάγκο της Εθνικής, αλλά με κανέναν άλλον Έλληνα κόουτς.

Το σενάριο για διαφορά στο οικονομικό, δεν ισχύει, καθώς ο Σούστερ είχε συμφωνήσει στις 600 χιλιάδες ευρώ ετήσιες αποδοχές, καθώς και υψηλό πριμ πρόκρισης της Εθνικής στο Μουντιάλ του 2018.

Πλέον η ΕΠΟ βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου τεχνικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εγκρίθηκε η πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη στην Εθνική Ελπίδων.